Több mint ügynökség

P1 Media Group

- Médiatervezés- és vásárlás, brandépítés, marketing tanácsadás, online marketing, piackutatás, promóciós rendezvények, grafikai tervezés, weboldal készítés.

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül elnyert európai uniós támogatás segítségével a

„Gyakornoki program a P1 Médiaügynökség Kft.-nél”

című projekt keretében a P1 Médiaügynökség Kft. 2 fő gyakornokot és 1 fő mentort foglalkoztat.

A támogatás mértéke közel 5,82 millió Ft, amely 100%-os Európai Uniós támogatásból valósult meg.

Projekt kódszáma: GINOP-5.2.4-16-2016-01390

Projekt címe: Gyakornoki program a P1 Médiaügynökség Kft.-nél

Projekt fizikai befejezésének dátuma: 2018. június 03.

Elnyert támogatás összege: 5 816 013 Ft

Támogatás intenzitása: 100%

A P1 Médiaügynökség Kft. 2005-ben alakult. Fő tevékenységként médiatervezés- és vásárlás, marketing tanácsadás, online marketing és piackutatással foglalkozik.

A Nemzetgazdasági Minisztériumnak köszönhetően a P1 Médiaügynökség Kft. a projekt keretén belül a megítélt támogatási összegből két pályakezdő gyakornokot (logisztikai ügyintéző munkakörben), valamint mellettük a munkájukat segítő, értékelő szerepet betöltő mentort foglalkoztatott.

Célunk volt, hogy a gyakornoki programunkba bevonásra kerülő fiatal pályakezdők a P1 Médiaügynökség Kft.-nél szerezzenek gyakorlati tapasztalatot, megismerve a vállalati kultúránkat és a szakmai fejlődésen túl elköteleződjenek a szervezetünk iránt.

A projekt keretében a két fő gyakornok számára az irodai és a mobil munkavégzéshez is szükséges eszközök kerültek beszerzésre. Az eszközbeszerzés a gyakornoki munkavégzés elengedhetetlen részét képezte. Gyakornokonként egy-egy db laptop, egy-egy db asztali számítógép és egy-egy db mobiltelefont szereztünk be a munkaállomásuk kialakításához az alábbiak szerint:

A gyakornokok munkavégzését igyekeztünk megkönnyíteni fejlődési lehetőséget nyújtva számukra, ami a szakmai motivációját is növelte, egyben a szakmai ismereteket a gyakorlatban is kamatoztatni tudták.

A projekt eredményeként összesen 2 fő pályakezdő gyakornok 13,5 hónap valós szakmai gyakorlatot szerzett, aminek segítségével nőtt a személyes elköteleződésük munkaadójuk és szakmájuk iránt egyaránt. A megszerzett munkatapasztalat a továbbiakban referenciaként szolgálhat számukra a további munkavállalás során.

A projekt megvalósítási időszaka 2017 márciusától 2018 júniusáig tartott. A támogatás során elnyert összegből a gyakornokok bér és járulékköltsége, a mentor díja és járuléka, valamint a beszerzett eszközök kerültek finanszírozásra.

Elérhetőségeink

Szolgáltatásaink a honlapunk fejlesztése alatt is elérhetőek. Kérjük, keressen bennünket elérhetőségeink valamelyikén!

P1 Media Group

7623 Pécs, Rákóczi út 18.

Telefon: +36 (72) 525 570

E-mail: info@p1mediagroup.hu